Loading
svg52

Squarespace

6 srpnja, 2023Filip

Najbolja vrijednost za novac

Raspon cijena: 16 – 49 USD mjesečno

Pregled Squarespacea

Squarespace je sofisticirani alat za izradu web stranica koji može mnogo ponuditi kreativcima i tvrtkama, od prekrasnih predložaka do planova bogatih značajkama. I dalje se drži svoje drugo mjesto s ukupnom ocjenom 4,7 od 5, imajući impresivne rezultate u svim našim istraživačkim kategorijama – posebice dizajnu, podršci i jednostavnosti korištenja.

Squarespace je jedan od najlakših graditelja za korištenje, što znači da se možete postaviti brzo i bez muke! Zapravo, Squarespace se poboljšao za 11% u ovom području od prošle godine i prvi je zajedno s Wixom u našoj kategoriji jednostavnosti korištenja, s ocjenom 4,4 od 5.

Ono gdje Squarespace zaista blista su njegovi dizajni predložaka – oni su najbolji na tržištu, s ocjenom 4,7 od 5 u našoj kategoriji funkcionalnosti dizajna. To je savršen izbor za kreativce koji žele vizualno impresivnu web stranicu! Kada postoji tolika konkurencija, važno je istaknuti se lijepom i korisniku prilagođenom web-lokacijom. No nije riječ o slučaju da je stil iznad suštine – Squarespace također ima ogroman raspon značajki koje vašoj web stranici daju snagu koja joj je potrebna.

Cijene za Squarespace

Squarespace nudi najbolju vrijednost za novac, povećavši svoj rezultat za 15% od 2022. s novom ocjenom 4,6 od 5. Ima četiri premium plana, u rasponu od 16 do 49 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje), a dva najveća plana otključavaju i značajke e-trgovine. No, ako ste još uvijek neodlučni, prvo možete isprobati 14-dnevnu besplatnu probnu verziju Squarespacea.

Značajke Squarespacea

Smješten odmah iza Wixa, Squarespace ima novu ocjenu značajki web stranice 4,6 od 5 – povećanje od 4% u odnosu na prethodnu ocjenu od 4,4. Zasluge za ovu uspješnu izvedbu svode se na izvrsne marketinške alate Squarespacea, kao i na poboljšanja koja je graditelj napravio za integracije aplikacija trećih strana i interna proširenja, kao što su online rezervacije.

Poznat po svojim estetskim predlošcima, Squarespace nije samo lijepo lice. Graditelj je zabilježio povećanje od 4% u ocjeni značajki svoje web stranice u 2023., smjestivši se odmah iza Wixa s poboljšanom ocjenom od 4,6 od 5. Ovo je povećanje uvelike zahvaljujući naporima Squarespacea da poboljša aplikacije trećih strana i interne dodatke, kao što su kao što su online rezervacije, značajke zakazivanja i CRM alati.

Squarespace planovi dolaze s mnoštvom ugrađenih značajki, što znači da vam je zajamčena visoka razina kvalitete i sigurnosti od samog početka. Sve što trebate je na dohvat ruke! Na primjer, možete:

Instalirajte više predložaka za rad odjednom
Koristite video pozadine
Dodajte prilagođene kodove
Prijenos i dijeljenje glazbe
Povežite svoje društvene račune
Dizajn logotipa
Ako želite optimizirati i proširiti svoje web mjesto, možete koristiti Squarespace Extensions za integraciju s nizom platformi trećih strana, kao što su Printful, Quickbooks ili ShipStation. Ovo je sjajan način za razvoj vaše web stranice bez nadogradnje vašeg plana. Alternativno, možete maksimalno iskoristiti Squarespaceove impresivne marketinške značajke, koje su u našim marketinškim testovima dobile savršenih 5 od 5 – povećanje od 25%!

Dizajn

Squarespace ima najkvalitetniji dizajn od svih graditelja web stranica na tržištu. S elegantnim, sofisticiranim, modernim predlošcima stvara doista zapanjujuće web stranice. To je idealan izbor za kreativce i one koji traže pravu prilagodbu jer Squarespace zna kako učiniti da vaše web mjesto izgleda dobro.

Kao što je jedan od naših korisnika rekao: “Osjećao sam se kao da sam izvrstan u izradi web stranica, ali zapravo je to umjesto mene radio samo Squarespace!”

Možete jednostavno promijeniti svoj predložak, čak i nakon što objavite svoje web mjesto (za razliku od Wixa), i možete raditi na više od jednog predloška u isto vrijeme – super korisno!

Od 2022. nije se puno promijenilo u pogledu poboljšanja dizajna i Squarespaceova ocjena od 4,7 od 5 ostaje ista. Međutim, nekoliko značajki sada je trajno dostupno u svim predlošcima Squarespacea, uključujući mogućnost dodavanja videozapisa na stranice i obrasce.

Squarespace nastavlja dominirati prostorom za dizajn web stranica i svojim korisnicima uspješno isporučuje estetski ugodne predloške i elemente.

Vrijednost za novac

Kao što smo već spomenuli, došlo je do povećanja cijene planova za izradu web stranica u cijeloj industriji, a Squarespace nije iznimka – 2022. godine njegov početni plan porastao je s 12 USD na 16 USD mjesečno, što je porast od 33%!

Unatoč tome, bi li vas iznenadilo da znate da je Squarespace zapravo najbolja vrijednost za novac od svih graditelja web stranica koje smo testirali? To je istina! Squarespace postiže pobjedničkih 4,6 od 5 u našem najnovijem istraživanju vrijednosti za novac, što je porast od 15% od 2022. Iako su njegovi planovi poskupjeli, Squarespaceova ponuda značajki također se nastavila poboljšavati.

Na primjer, Squarespaceov početni plan od 16 USD zapravo je usporediv s Wixovim Unlimited planom od 22 USD mjesečno – apsolutna povoljna cijena! Uz Squarespace od samog početka dobivate neograničenu propusnost i besplatnu domenu.

Ako tražite opcije, Squarespace ima četiri premium plana, u rasponu od 16 do 49 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje). Najviša dva plana otključavaju napredne funkcije e-trgovine, a ako još uvijek niste sigurni, Squarespace također nudi 14-dnevnu besplatnu probnu verziju, tako da možete isprobati njegov builder potpuno bez rizika.

Jednostavnost korištenja

Jednostavnost korištenja Squarespacea doživjela je najveći porast u rezultatu od 2022. godine – povećanje od 11% na 4,4 od 5, stavljajući Squarespace na prvo mjesto zajedno s Wixom.

Nekoliko naših testera zapravo je ustanovilo da je Squarespace lakši za korištenje od Wixa, što bi bilo prvi put da je to zabilježeno od početka našeg istraživačkog procesa prije pet godina:

“Svidjela mi se pozadinska mreža za organiziranje vašeg izgleda – bila je tako dobra za provjeru je li sve ispravno poravnato. Moja je stranica na kraju izgledala mnogo elegantnije i urednije nego kad sam koristio Wix.”

Korisnici su također otkrili da Squarespace nudi mnoštvo smjernica pri izradi web stranice, uključujući sjajne SEO upite, raspored rešetke prilikom uređivanja kako bi se korisnici odvratili od neurednog dizajna i pitanja o integraciji koja pomažu identificirati prave predloške i podršku od samog početka.

Pomoć i podrška

Kada je riječ o pomoći i podršci, Squarespace je na vrhu podija – zajedno s Wixom i IONOS-om. U našem najnovijem istraživanju, njegov rezultat smanjen je za 5% na 4,8 od 5, umjesto prethodnog savršenog rezultata od 5 od 5. Međutim, ovaj pad rezultata je isključivo zbog povećanja cijena, jer podrška koju nudi Squarespace ostaje isto kao i prošle godine. Za usporedbu, iako su Wixove cijene također porasle, Wix je poboljšao svoju pomoć i podršku kako bi ih zadržao na razini.

Dakle, kakvu podršku možete dobiti uz Squarespace? Možete kontaktirati tim za korisničku podršku 24/7 putem e-pošte i društvenih medija ili koristiti Squarespaceovu funkciju live chata tijekom cijelog tjedna. Osim toga, možete se obratiti Squarespaceovom centru za pomoć ili forumu zajednice kako biste pronašli odgovore, rasprave i upute.

Zadovoljstvo korisnika

Squarespace je naš treći najbolji alat za izradu web stranica za zadovoljstvo korisnika, s ocjenom 4,5 od 5 – ostaje stabilan u odnosu na prošlogodišnje istraživanje. Na temelju našeg testiranja alata za sastavljanje, dobio je puno pohvala za uređivač u stilu mreže i cjelokupno korisničko iskustvo. Osim toga, bilo je to mjesto koje bi naši testeri najvjerojatnije preporučili drugima – čak i nadmašivši našeg najboljeg graditelja web stranica, Wix!

Vijesti i ažuriranja

Što je novo sa Squarespaceom ovaj mjesec?

Squarespace je kupio Google Domains, a iako posao neće biti dovršen do kraja godine, to znači da će Squarespace sada upravljati ovim računima.

Loading
svg Hot Posts svg To Top

Brza navigacija

  • 1 svg

    Squarespace