Loading

Pravila privatnosti

Pravila privatnosti

Tko smo mi

Na stranici www.BesplatnaWebStranica.com predani smo održavanju povjerenja svih posjetitelja na naše web stranice. Posebno želimo da znate da besplatnawebstranica.com nije u poslu prodaje, iznajmljivanja ili trgovanja popisima e-pošte s drugim tvrtkama i tvrtkama u marketinške svrhe.

U ovim Pravilima o privatnosti pružili smo detaljne informacije o tome kada i zašto prikupljamo osobne podatke, kako ih koristimo, ograničene uvjete pod kojima ih možemo otkriti drugima i kako ih čuvamo.

Mi ozbiljno shvaćamo vašu privatnost i poduzimamo mjere da svim posjetiteljima i korisnicima besplatnawebstranica.com pružimo sigurno okruženje.

 

Kolačići

besplatnawebstranica.com može postaviti i pristupiti besplatnawebstranica.com kolačićima na vašem računalu. Kolačići se koriste kako bi našem sustavu pružili osnovne informacije za pružanje usluga koje tražite. Kolačići se mogu izbrisati u bilo kojem trenutku iz postavki internetskog preglednika.

 

Google Analytics

Kada netko posjeti besplatnawebstranica.com, koristimo uslugu treće strane, Google Analytics, za prikupljanje standardnih internetskih podataka i pojedinosti o obrascima ponašanja posjetitelja. To radimo kako bismo pratili stvari kao što su broj posjetitelja na različitim dijelovima web-lokacije i interakcije s web-lokacijom. Ti se podaci obrađuju na način koji nikoga ne identificira. Mi ne radimo i ne dopuštamo Googleu da napravi bilo kakav pokušaj kako bi identitet posjetitelja naše web-lokacije.

 

Komentari web stranica

Kada netko posjeti besplatnawebstranica.com, postoji mogućnost pisanja komentara na određene članke ili stranice. Prilikom slanja komentara imate pravo koristiti pseudonime ili informacije koje potpuno skrivaju vaš identitet. Kada je komentar poslan, pohranjuju se relevantni podaci (ime, adresa e-pošte, web-lokacija). Ti se podaci pohranjuju kako bismo mogli prikazati vaš komentar vama i svima koji pregledavaju odjeljke komentara na web-lokaciji. Ne provjeravamo unesene podatke niti tražimo provjeru.

 

Treće strane

Mogu postojati neke okolnosti u kojima se vaša IP adresa, zemljopisni položaj i drugi detalji vezani uz preglednik mogu dijeliti s tvrtkama trećih strana. Svoje navedene podatke možemo s vremena na vrijeme dijeliti sa sljedećim tvrtkama trećih strana.

 

Pristup vašim osobnim podacima

Imate pravo pregledati, izmijeniti ili izbrisati osobne podatke koje držimo. Pošaljite svoj upit našem službeniku za zaštitu podataka na filip@mxtc.me te ćemo zajedno s vama poraditi na uklanjanju svih vaših osobnih podataka.

 

Izmjene naših pravila o privatnosti

U budućnosti možemo mijenjati pravila o privatnosti, međutim, najnovija verzija pravila upravljat će našom obradom vaših osobnih podataka i uvijek će vam biti dostupna.

Ako napravimo promjenu u ovom pravilniku koji je, prema našem nahođenju, materijalni, obavijestit ćemo vas putem ažuriranja ili e-pošte, gdje je to moguće. Ako nastavite pristupati našim uslugama ili ih koristite, suglasni ste da ćete se pridržavati uvjeta naše Politike privatnosti.

svg Hot Posts svg To Top