Loading

Najbolja alternativa za Webnode (2022)

Najbolja alternativa za Webnode (2022)

Najbolja alternativa za webnode

Koja je najbolja alternativa za Webnode? Svi koji su pokušali doći do besplatne web stranice sigurno su se susreli ili čuli za Webnode. Webnode je jednostavni uređivač web stranica što je njegova prednost, ali ako želite imati web stranicu na vlastitoj domeni .hr , .com , .net , itd. onda morate odabrati paket koji će vas na kraju izaći više od 100 eura. Te ako pravite besplatnu web stranicu preko Webnode onda ste ograničeni samo na njihove predloške (teme).

Što je to Webnode?

Webnode je uređivač web stranica. Radi na principu da odaberete predložak i nakon toga uređujete web stranicu po želji.

Koje su prednosti?

Jedina prednost je što imate web stranicu na njihovoj poddomeni .webnode.com pa će naziv vaše web stranice izgledati naziv-stranice.webnode.com no to ne izgleda baš profesionalno, zar ne? Puno bolje izgleda kada je naziv web stranice jednostavan i lako pamtljiv, a ovdje možete pogledati 14 savjeta za odabir naziva domene.

Koji su nedostatci?

Najveći nedostatak je taj što nemate mogućnost uvoza vanjskih predložaka (tema) te morate platiti i više od 100 eura svake godine.

Zašto je Besplatna Web Stranica najbolja alternativa za Webnode?

Najveća prednost je ta što web stranicu ne radite vi nego to prepuštate nama. Znači stvar je toliko jednostavna da ne može biti jednostavnija. Sve što prvo trebate napraviti je ostaviti podatke za kontakt putem kontakt obrasca. Nakon što nas kontaktirate dogovorit ćemo se oko toga kako bi izgledao naziv domene i ostale detalje. Sve web stranice su jednostavne, pregledne i responzivne. Možete odabrati predložak koji god želite, a ujedno godišnji troškovi oko besplatne web stranice neće biti veći od 40 eura.

svg Hot Posts svg To Top