Loading
svg60

GoDaddy

12 srpnja, 2023Filip

Najbolje rješenje za brzu izradu web stranice

Raspon cijena: 9,99 USD – 29,99 USD mjesečno

GoDaddy pregled

Na četvrtom mjestu imamo GoDaddy s ukupnom ocjenom 4,1 od 5 – pad od 6% u odnosu na ocjenu 2022. od 4,4. Iako ove godine nije baš stigao među prva tri, GoDaddy je i dalje alat za izradu vrlo jednostavan za korištenje i izvrsna je opcija za svakoga tko želi brzo izraditi web stranicu.

Zapravo, GoDaddy čini pristup mreži lakšim nego ikad, postigavši izvrsnih 4,1 od 5 u našoj kategoriji jednostavnosti korištenja, što GoDaddy stavlja odmah iza Wixa i Squarespacea. Samo unesite svoje podatke i GoDaddy će izraditi prilagođenu web stranicu koju možete prilagoditi. Birajte između jednostavnih izgleda i slijedite upute za dodavanje elemenata za iznimno jednostavan – i brz – proces izgradnje.

Međutim, GoDaddy nije najbolji izbor za moćne ili složene web stranice. Možda nudi brzinu i jednostavnost, ali to također znači da nije najbolji izbor za izradu istinski personaliziranog web-mjesta i da je njegova ocjena dizajna zabilježila pad od 6% na 4,1 od 5. Ipak, GoDaddy bi trebao označiti sve kvadratiće za manja web-mjesta i tvrtke, posebno zbog svog jednostavnog izgleda i jednostavnog formata koji podržava dizajn.

GoDaddy je 2023. zapravo doživio povećanje svoje ocjene kupaca, s 4,3 prošle godine na impresivnih 4,6 od 5. Uz povećanu svijest o robnoj marki i pozitivne kritike korisnika, GoDaddy je očito hit među kupcima.

GoDaddy cijene

Cijene su porasle kod svih izrađivača web stranica što je utjecalo na našu ocjenu vrijednosti za novac – GoDaddy je treći (uz Square Online i WordPress.com) s ocjenom 4,1 od 5. Zahvaljujući besplatnom planu, vi ne Ne morate se brinuti o preuzimanju obveze odmah, ali ako se želite prijaviti, GoDaddy nudi četiri premium plana, u rasponu od 9,99 USD do 29,99 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje).

Značajke GoDaddyja

Značajke GoDaddyja pale su za 7% od 2022., s novom ocjenom od 3,1 od 5 što GoDaddy svrstava u sredinu paketa. Pad je uglavnom posljedica našeg pojačanog fokusa na marketinške značajke u našem posljednjem krugu istraživanja i GoDaddyjeve naknadne borbe za postizanje rezultata u ovom području. Na primjer, GoDaddyjevi alati za bloganje prilično su ograničeni, a dostupne su samo funkcije pisanja i zakazivanja. Ali nije sve nizbrdo – GoDaddyjeva brzina web-mjesta i SEO značajke doživjeli su stvarno poboljšanje ove godine!

Značajke

U našem posljednjem internom istraživanju iz 2023. GoDaddy je dobio prosječnu ocjenu 3,1 za značajke svoje web stranice – što je pad od 7% u odnosu na prethodnu godinu. Značajke GoDaddyja prilično su srednje kvalitete, nedostaje im dubina i snaga. Na primjer, ako želite voditi blog, bit ćete ograničeni na jednostavno pisanje i zakazivanje objava.

Počevši od 9,99 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje), njegov najjeftiniji osnovni plan, međutim, daje vam većinu bitnih stvari za pokretanje web stranice, uključujući sljedeće značajke:

 • Nadzorna ploča analitike
 • Interni SEO – uključujući novu mogućnost izrade prilagođenih zaglavlja i URL-ova
 • Marketinški alati, kao što je zakazivanje objava na društvenim mrežama
 • Prilagođeni kreator videozapisa

Dobit ćete bolje mogućnosti nadogradnjom na Premium plan, što vam omogućuje online plaćanja za rezervacije i proširivanje dosega vašeg newslettera, na primjer.

Iako se značajke GoDaddyja možda neće činiti tako uzbudljive kao kod drugih alata za izradu na ovom popisu, vrijedi spomenuti da je ova jednostavnost i pristup prilagođen korisniku ono što omogućuje da se vaša web stranica postavi tako brzo. Zapravo, GoDaddy je također jedini programer za izradu web stranica u našem istraživanju 2023. koji je primijetio poboljšanje u brzini svojih web stranica!

I, prema nedavnoj studiji slučaja, GoDaddy tvrdi da je uspješno poboljšao ukupnu izvedbu web stranice za svoje klijente za 75%.

Dizajn

Gledajući funkcionalnost dizajna, GoDaddyjeva ocjena pala je za 6% na 4,1 od 5. Jednostavno rečeno, više graditelja web stranica nudi širi raspon predložaka i elemenata u usporedbi s prošlom godinom, tako da se GoDaddy ne ističe toliko u ovome arena.

A s GoDaddyjevim restriktivnim stilom, upotrebom blok elemenata i nekoliko opcija prilagodbe, malo ćete utjecati na fleksibilnost dizajna.

Nažalost, GoDaddy je također iznevjeren nedostatkom mobilnog uređivača – što je prilično šokantna činjenica u 2023. kada se toliko web stranica pregledava na mobilnim uređajima. GoDaddy uvjerava da su njegove web stranice prilagođene mobilnim uređajima, ali korisnici nemaju načina kontrolirati ovaj prikaz ili sami pristupiti uređivaču.

Unatoč gore navedenim točkama, GoDaddyjev uređivač prilično je jednostavan, što može biti pozitivno za početnike, a njegova značajka ADI (Artificial Design Intelligence) omogućuje vam brz pristup internetu izgradnjom personaliziranog predloška koji možete uređivati. To vam štedi vrijeme i čini prilagodbu mnogo lakšom jer je većina teškog posla već obavljena za vas.

Vrijednost za novac

Povećanja cijena na cijelom tržištu ostavila su GoDaddyju ocjenu vrijednosti za novac 4,1 od 5 – pad od 5% od 2022. GoDaddy nudi besplatan plan, tako da imate dovoljno vremena da odlučite odgovara li vam prije nego što se posvetite bilo čemu .

Ako se odlučite za nadogradnju, možete birati između četiri plaćena plana u rasponu od 9,99 USD do 29,99 USD mjesečno (naplaćuje se godišnje). Osim toga, njegova dva najviša plana specifična su za e-trgovinu, pa ako želite pokrenuti internetsku trgovinu, GoDaddy vas pokriva.

Jednostavnost korištenja

GoDaddyjeva ocjena jednostavnosti korištenja ostaje stabilna na 4,1 od 5 – njegova učinkovitost i značajke koje štede vrijeme kada je u pitanju izrada web stranice su sjajne, a GoDaddy održava svoj uređivač jasnim i jednostavnim. Jedan korisnik koji je testirao GoDaddy rekao je:

“Bio je jednostavan za korištenje. Mogao sam pronaći sve što sam trebao. Da trebam napraviti jednostavnu web stranicu za tvrtku, ovo je ona koju bih odabrao.”

Naravno, GoDaddyjev fizički dizajn i stil ne mogu se usporediti s boljim uslugama kao što je Squarespace, ali naši su korisnici općenito smatrali da je ugodniji i pojednostavljeniji zahvaljujući mogućnosti GoDaddyja da odlučuje o mnogim značajkama u vaše ime.

Pomoć i podrška

S ocjenom 4,3 od 5 GoDaddyjeva pomoć i podrška doživjela su stvarna poboljšanja u posljednjih nekoliko mjeseci.

GoDaddy nudi sljedeće opcije podrške u svim svojim planovima:

 • Telefonska podrška 24/7 – dostupna i na besplatnom planu!
 • 24/7 live chat
 • Podrška e-poštom – nova značajka
 • Centar za pomoć
 • Videozapisi s uputama
 • Forum zajednice

Najbolji dio je to što su sve te značajke podrške dostupne na GoDaddyjevom najjeftinijem planu.

Zadovoljstvo korisnika

Zahvaljujući povećanju svijesti o robnoj marki od našeg posljednjeg kruga testiranja, više ljudi gleda prema GoDaddyju nego ikad, a njegova ocjena za korisnike porasla je za 6% na 4,6 od 5. GoDaddy također dobiva savršenu ocjenu 5 od 5 za svoju online komentare, tako da znate da izrađivač web stranica ima odobravanje zajednice.

Loading
svg Hot Posts svg To Top

Brza navigacija

 • 1 svg

  GoDaddy